top of page

Myynnissä olevat hevoset 

hobbyhorse keppihevonen käpphäst
hobbyhorse keppihevonen käpphäst
Hinnat sisältävät täytteen, kepin ja suitset sekä postituksen!

Tilauksen vaiheet:1. Valitse haluamasi keppari ja laita sen nimi muistiin

2. Täytä oheinen tilauslomake ja lähetä se.

3. Saat paluuviestin sähköpostiin 1 arkipäivän sisällä, viestistä löytyvät maksuohjeet

4. Heppa lähtee postiin 2 arkipäivän sisällä maksun näkymisestä tilillä.

Tarkistathan että jos tilaat alle 18-vuotiaana että sinulla on huoltajan lupa tilaukseen.

Valitse mieluinen keppari ja tilaa se kaupasta!Keppihevoset valmistetaan pääosin käsin ommellen, osan valmistuksessa on käytetty myös ompelukonetta, tällöin tuotetiedoista löytyy maininta "ommeltu osittain koneella". Kokonaan käsin ommellut hepat ovat hieman kalliimpia. Hintaa nostavia tekijöitä ovat myös tummennokset, harjan pituus, erilaiset merkit ja kuviot sekä suitsien malli. Hevosten lähtöhinta on 80€ sisältäen suitset, täytteen, kepin ja postituksen. 

 

Baumin Happy Little Horse -keppari on hieman A3 paperiarkkia suurempi. Myös muun kokoisia keppihevosia voi olla myynnissä, tarkista koko aina tuotetiedoista. Hevosten täytteenä käytetään laadukasta, hyvin muotonsa pitävää täytevanua ja hepat on täytetty aika napakoiksi, jolloin hevonen pysyy hyvin muodossaan. Kepin pituus hevosen alareunasta on vakiona noin 45cm, pituus ilmoitetaan myös tuotetiedoissa. Ilmoita tilatessa jos halua kepin lyhyempänä, lisähinta valmiin hepan kepin lyhennyksestä +5€.

Kaikki myyntihevoset ovat valmiita hevosia ja ne postitetaan 2 arkipäivän sisällä maksun näkymisestö tilillä. Saat aina lähetystunnuksen jolla voit seurat hevosen matkaa postin mukana. Tilauskeppareita ei ole tällä hetkellä saatavilla. Jos sattuu että useampi henkilö on tilannut saman hevosen yhtä aikaa, hevonen menee ensin tilanneelle, tarjoamme tällöin toiseksi tilanneelle mahdollisuutta tilata mahdollisimman samankaltainen hevonen tilaustyönä samaan hintaan. Toimitusaika tällöin 3-4 viikkoa. 

Tilauslomake

Hienoa! Viestisi on lähetetty!

bottom of page